MATE International BV

SHOWROOM

Bij MATE beschikken we over een prachtige showroom die gedurende het hele jaar gevuld is met inspirerende ideeën en de nieuwste trends op het gebied van bloem- en plantdecoraties.

Op een oppervlakte van ruim 500m2 presenteren we hier de meest uiteenlopende producten in een grote variatie aan materialen zoals; mandwerk, glaswerk, keramiek, hout en zink. Bij een bezoek aan onze showroom vindt u de succesvolle voorbeelden van toegevoegde waarde die we in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Maar ook voorbeelden van de nieuwste materialen en ideeën kunt in onze showroom vinden.

In overleg kunt u het door u gekozen monster meenemen om hier gelijk mee aan de slag te gaan. Verder krijgt u natuurlijk direct een richtprijs van het monster.

 

DUURZAam

Bij MATE zijn wij ons bewust van onze wereld om ons heen, en daarom spelen wij zoveel mogelijk in op de groeiende vraag naar duurzame producten. Zeegras planten zijn 100% hernieuwbaar. FSC® hout, FSC® Kooboo en Rattan; het FSC®-systeem zorgt ervoor dat de bossen door middel van verantwoord bosbeer behouden kunnen blijven.

Vraag naar onze FSC® gecertificeerde producten. Bamboe is een snel groeiende plant, die zijn maximale lengte al in 2 maanden bereikt. Recyclebaar glas met touw en reststoffen. Jute wordt hergebruikt en krijgt een tweede leven als planter. Wordt vervolgd met GROOT nieuws! Wij zijn FSC® gecertificeerd onder het nummer SCS-COC-000652-AFS

Naast duurzame artikelen proberen we op kantoor ook zoveel mogelijk ons steentje bij te dragen aan een groenere wereld. Zo scheiden we ons afval, gebruiken we geen wegwerp bekers, rijden we elektrisch en hebben we een verzamelpunt voor lege cartridges en oude telefoons.

PRODUCTEN ZOALS:

JUTE, KOKOSNOOT,
KOOBOO, RATTAN,
GLAS, FSC HOUT & PLASTIC

MAATSCHAPPELIJK
BETROKKEN

Op sportief vlak zet MATE zich maatschappelijk verantwoord in. MATE vindt het belangrijk dat het personeel gezond en in beweging is, en heeft meerdere collega’s onlangs voorzien van een prachtig wielrenners tenue. Ook een groot aantal wielrenners in de Goorn zijn voorzien van dit tenue, welke is ontworpen en gesponsord door MATE.

Verder is het ook erg belangrijk dat de jeugd in beweging is en plezier in sport beleefd, daarom is MATE shirtsponsor van verschillende dames en heren voetbal en handbal teams in de omgeving.

Naast de sportieve activiteiten is MATE ook op andere fronten maatschappelijk betrokken. De monsters uit de showroom van MATE krijgen namelijk een tweede leven! Denk hierbij aan schenkingen van monsters aan goede doelen, zoals stichting Dorcas, hulp en ontwikkeling en kringloopwinkel Sogges, waarvan de opbrengst ten goede komt aan stichting Bake for Life.

Tevens is er vanuit de schenkingen een leuke samenwerking ontstaan met Stuureenkleinigheidje.nl.

Scroll naar boven