Bij MATE zijn wij ons bewust van de wereld om ons heen.

Duurzame artikelen

MATE speelt zoveel mogelijk in op de groeiende vraag van de markt naar duurzame producten. In onze showroom zijn verschillende voorbeelden van duurzame producten te vinden. Heeft u een vraag naar duurzame producten vanuit de markt, dan gaan wij graag voor u aan de slag.
Zie ook onze nieuwsbrief van juni 2018 op de nieuws pagina, voor meer informatie.

Wagenpark en LED-verlichting

Wij respecteren en beschermen mens en milieu door onze CO-2 uitstoot als bedrijf te beperken. Zo zijn de auto’s die in het bezit zijn van MATE bijna allemaal duurzaam. Ook is in het gehele kantoorgebouw alle TL-verlichting vervangen door duurzame LED-verlichting.

Sportiviteit

Ook op sportief vlak zet MATE zich maatschappelijk verantwoord in.

MATE vindt het belangrijk dat het personeel gezond en in beweging is, en heeft meerdere collega’s onlangs voorzien van een prachtig wielrenners tenue. Ook een groot aantal wielrenners in de Goorn zijn voorzien van dit tenue, welke is ontworpen en gesponsord door MATE.

Verder is het ook erg belangrijk dat de jeugd in beweging is en plezier in sport beleefd,
daarom is MATE shirtsponsor van verschillende dames en heren voetbal en handall teams in de omgeving.

Donaties

MATE doneert structureel aan de stichting Bake For Life.
Daarnaast heeft MATE afgelopen jaren donaties gedaan aan verschillende instanties, waaronder 3FM Serious Request, KWF kankerbestrijding, Alzheimer café, Pisa inloophuis, Kika, Stichting werkgroep Polen, Rode Kruis, Stichting June en het Ronald MCDonald huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram