0
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0
Dagen beschikbaar voor u

Creatief in toegevoegde waarde

Bij MATE denken we graag met u mee om voor uw product een compleet concept te ontwikkelen. Een nieuw idee, een nieuw concept, een nieuwe creatie of een standaard model, wij passen het aan naar uw wens. 

Twee keer per jaar wordt onze showroom compleet vernieuwd met een nieuw assortiment. Hier bent u altijd welkom om vele nieuwe ideeën op te doen.  Wij nodigen u graag uit! Hierbij een impressie van onze showroom.

Duurzame artikelen

Als leverancier leveren wij ethisch verantwoordelijke producten en hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij werken daarom onder andere samen met verschillende organisaties. Benieuwd met welke duurzame materialen wij werken en welke organisaties?

Maatschappelijk betrokkenheid

Op sportief vlak zet MATE zich maatschappelijk verantwoord in. MATE vindt het belangrijk dat het personeel gezond en in beweging is, en heeft meerdere collega’s onlangs voorzien van een prachtig wielrenners tenue. Ook een groot aantal wielrenners in de Goorn zijn voorzien van dit tenue, welke is ontworpen en gesponsord door MATE.

Verder is het ook erg belangrijk dat de jeugd in beweging is en plezier in sport beleefd,
daarom is MATE shirtsponsor van verschillende dames en heren voetbal en handbal teams in de omgeving.

Meer weten? 
U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.
Weet u al wie u zoekt? Op de pagina “Verkoop team” vindt u de verschillende collega’s met hun directe contactgegevens.

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram